Cinema
Cultura 21/06/2011

George Clooney inaugurarà el festival de Venècia amb el seu nou film

'The ides of March' és la nova pel·lícula de l'actor, que també la dirigeix. El film és una adaptació de l'obra de Beau Willimon 'Farragaut North' i hi participen intèrprets com Paul Giamatti, Philip Seymour Hoffman, Ryan Gosling i Marisa Tomei.

Redacció
1 min
George Clooney

BarcelonaEl nou film de George Clooney, The ides of March, inaugurarà la 68 edició del festival de cinema de Venècia. La pel·lícula, que Clooney dirigeix i interpreta, és l'adaptació d'un text teatral de Beau Willimon (Farragut North) en què l'actor interpreta un governador que es postula a president dels Estats Units i Ryan Gosling el seu idealista cap de gabinet, i s'ambienta a les primàries per les nominacions a candidat dels demòcrates.

Altres intèrprets de la pel·lícula són Paul Giamatti, Philip Seymour Hoffman i Marisa Tomei. Aquesta no és la primera vegada que Clooney participa al festival. Ja va estar present amb Els homes que miraven fixament les cabres (Grant Heslov), Crueltat intolerable (Joel i Ethan Coen) i Un embolic molt perillós (Steven Soderbergh).

stats