Georges Lucas es retracta de les seves crítiques a l'episodi VII de 'Star Wars'

El cineasta va carregar contra 'El despertar de la força' perquè la va trobar massa retro i va qualificar Disney, a qui va vendre la franquícia, de "negrers"

El cineasta Georges Lucas es va retractar dijous amb un comunicat de les crítiques que va fer de l'episodi VII de 'Star Wars' i també de Disney, a qui va vendre la franquícia, durant una entrevista al 'Charlie Rose Show', segons informa 'The Hollywood reporter. Lucas va criticar 'El despertar de la força'  perquè la va trobar massa retro i de Disney va dir que havia venut la saga a uns "negrers".

El director ha demanat disculpes –ha afirmat que les seves paraules van ser malinterpretades i que va fer servir una "analogia inapropiada"– i ha dit que fa 40 anys que treballa amb Disney i que els va triar per "custodiar el llegat de 'Star Wars" perquè els té "un gran respecte". Pel que fa a la nova pel·lícula de la saga, dirigida per J. J. Abrams, ha afirmat que està "molt orgullós" del director i de l'èxit massiu i els rècords que ha assolit el film.

 

Més continguts de