MÚSICA
Cultura 30/03/2011

Xat amb Sopa de Cabra

El cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, xatejarà amb els lectors de l'Ara.cat avui divendres de 10 a 11 h, coincidint amb la sortida a la venda de les entrades per al segon concert del grup gironí, el 10 de setembre

Redacció
1 min
Josep Bosch, Francesc 'Cuco' Lisicic, Josep Thió i Gerard Quintana tenen moltes ganes de tornar a pujar a un escenari junts.

BarcelonaUs agradaria poder preguntar a Gerard Quintana el perquè de la reunió de Sopa de Cabra? Si faran més concerts després de la doble cita al Sant Jordi? Si tenen previst tornar a l'estudi i enregistrar nou material? Això i tot el que vulgueu li podreu preguntar en directe, perquè el cantant de Sopa de Cabra respondrà per xat les preguntes dels lectors de l'Ara.cat avui divendres, 1 d'abril, de 10 a 11 h.

El xat coincideix amb la sortida a la venda a les 9 del matí de les entrades per al segon concert que Sopa de Cabra oferirà al Palau Sant Jordi el 10 de setembre, un dia després de la data original de la reunió.

Aquesta nova data, que no estava planejada, es deu a l’èxit de vendes assolit el passat 4 de marc, quan es van vendre gairebé la totalitat de les 17.960 entrades del Palau Sant Jordi en cinc hores.

Des de llavors, Sopa de Cabra no ha parat de rebre peticions d’un segon concert per part dels seus seguidors per diversos canals. Sense anar més lluny, al grup de Facebook que ha anat canalitzant la informació de tot el relacionat amb aquest concert, "Volem tornar a veure en directe els Sopa de Cabra", hi ha hagut més de 400 peticions d’una nova data. També s’han creat diversos grups de Facebook i centenars de tuits relacionats amb @sopadecabra o #sopadecabra.

stats