MÚSICA
Cultura 27/01/2011

'Glee' versus Kings of Leon: I tu més!

Ryan Murphy, el creador de la sèrie, i la banda nord-americana intercanvien comentaris ofensius. Murphy titlla els Kings of Leon d'"arrogants egocèntrics" i el bateria respon amb un tuit homòfob

M.j. Gómez
2 min

BarcelonaLa picabaralla entre Ryan Murphy, creador de Glee, i la banda nord-americana de rock Kings of Leon va començar uns mesos abans, quan el grup dels germans Followill no va permetre que les seves cançons fossin versionades per les veus adolescents del cor de l'Institut McKinley. Recentment, Kings of Leon va tornar a declinar l'oferta a través del magazín The Hollywood reporter, on el cantant del grup, Caleb Followill, va declarar que mai cedirien els seus temes a la sèrie. Això sembla que va fer emprenyar Murphy. El creador de la sèrie, que acaba de guanyar tres Globus d'Or, va aprofitar un reportatge també a The Hollywood Reporter per titllar-los d"estúpids egocèntrics". Concretament, Murphy va dir a la revista: "Fuck you, Kings of Leon. Sou uns arrogants egocèntrics i no heu sabut veure el potencial. Heu oblidat que un nen de set anys podria veure algú de la seva edat cantant la seva música i que potser això l'inspiraria a unir-se a un club de cant, o a tocar uns instrument. Poden burlar-se de Glee tot el que vulguin, però el que fem és apropar la música als nois".

Tot i que en un primer comunicat la banda va intentar treure llenya al foc, el seu bateria, Nathan Followill, va tornar a la càrrega amb un tuit contra Murphy, obertament homosexual. "Estimat Ryan Murphy, deixa-ho córrer. Ves a veure un terapeuta, fes-te la manicura, compra't un nou sostenidor. Tanca la boca i concentra't en com educar els nois de 7 anys a dir Fuck", va escriure al seu twitter. Posteriorment, el mateix Followill va intentar matisar el missatge: "Ho sento per qualsevol que pugui malinterpretar els meus comentaris com a homòfobs o misògins. No sóc aquest tipus de persona. Ho sento de debò".

stats