MÚSICA
Cultura 12/04/2011

González-Sinde escolta Manel a Spotify i té l'últim disc d'Antònia Font

La ministra es penja la medalla d'estar al dia de la producció cultural que es fa a Catalunya. Després ha compartit un moment amb el grup mallorquí, que li ha regalat una còpia de 'Lamparetes'

Redacció
1 min
Sinde somriu després de rebre el disc d'Antònia Font / CR

BarcelonaAntònia Font i Manel, dos dels grups catalans que més èxit estan tenint en els últims temps, no passen desapercebuts a les orelles i als ulls de la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde. Si més no, això és el que ha volgut transmetre aquest dimarts en el transcurs d'una entrevista a Catalunya Ràdio.

Sinde parlava amb Manel Fuentes de la reconversió que haurien de fer les plataformes que ofereixen continguts il·legals per passar a ser distribuïdors oficials. Segons la ministra, aquest procés trobarà oposició perquè els gestors de les pàgines il·legals no ofereixen enllaços sense rebre una contrapartida, “com jo podria deixar-li l'últim disc de Manel, que m'he comprat”, ha dit Sinde. “Se l'ha comprat de debò?”, ha estat la resposta d'un sorprès Fuentes. “Bé, l'he escoltat a Spotify”, ha admès la ministra, que ha afegit ràpidament “però al Premium”, abans de deixar-se emportar pel riure. “És a dir, pagant”, ha resumit Fuentes. “M'he comprat el d'Antònia Font, això sí”, ha dit Sinde a continuació.

Per assegurar-se que remenant entre la música de González-Sinde podríem arribar a trobar Lamparetes, l'últim treball d'Antònia Font, els mallorquins, que avui presentaven el disc en el mateix programa de ràdio, li han regalat una còpia a la ministra. “M'agrada molt, moltes gràcies”, ha estat la resposta d'una somrient Sinde.

stats