MÚSICA
Cultura 27/09/2011

Gossos no tocaran en directe en tot l'any que ve

La formació manresana anuncia que durant el 2012 no pujaran als escenaris

Ara
1 min
Gossos

BarcelonaEl grup de pop-rock de Manresa Gossos no farà cap concert l'any que ve a Catalunya, ha dit el cantant Natxo Tarrés a la revista Enderrock. El grup, que va tocar divendres a les festes de la Mercè de Barcelona en la recta final de la gira del seu últim treball, Dia 1 (2010), vol descansar dels escenaris per tornar el 2013 amb nou disc i nova gira.

"Quan vam començar a treballar en l'últim disc ens vam plantejar que calia fer una paradeta, que seria saludable en tots els sentits", diu Tarrés. "En cap moment hi ha mals rotllos o sensacions estranyes: després de gairebé dinou anys està bé posar límits a la contractació. Desaparèixer dels escenaris durant un any ens permetrà dedicar temps a altres coses que són al calaix", afirma la veu de Gossos, que creu que l'aturada serà "molt beneficiosa també a l'hora de compondre".

"No estarem aturats, perquè estarem treballant en un nou disc", continua. "Els primers mesos ens donarem marge i cap a mitjans d'any ens hi posarem a fons", continua. "Si tot va bé, sortirem amb disc i gira nova".

stats