Publicitat
Publicitat

El Gran Circ de Nadal de Girona sobre gel atrau més de 17.000 espectadors

A l'espectacle hi participen 27 artistes de nou països

Pallassos, trapezistes, equilibristes i màgia, molta màgia. El Gran Circ de Nadal de Girona sobre gel ha estat "un èxit" i, segons un primer balanç, ha atret més de 17.000 espectadors que han gaudit en vuit funcions de divuit números d'artistes arribats de nou països diferents. El director de l'espectacle, Genís Matabosch, ha assegurat que estan molt satisfets amb la resposta del públic i que només calia veure "com brillaven els ulls dels espectadors quan sortien" per comprendre que la proposta ha agradat.

L'espectacle, de dues hores, ha inclòs un total de divuit números amb 27 artistes arribats de nou països, la major parts d'ells de Rússia, bressol del circ sobre gel. Segons Matabosch, ha resultat un espectacle molt equilibrat entre l'humor dels pallassos xilens 'Els Caluga', la contorsionista extrema nord-americana Jordan McKnight i els números específics de circ sobre gel com les acrobàcies de la lituana Olga Vayman al hulla hop o els equilibris al trapezi de Miss Kirilova, en un dels números estrella de l'espectacle.

L'enorme producció per tirar endavant l'espectacle ha fet que el pressupost d'aquesta primera edició del Circ de Nadal de Girona s'hagi enfilat fins els 300.000 euros i el 95% del cost l'han assumit els promotors amb l'objectiu de recuperar la inversió amb les entrades i vendes al pavelló.

Amb tot, Matabosch ha afirmat que encara que estan molt satisfet dels resultats, encara cal acabar d'enllestir el balanç i buscar complicitats abans de decidir si hi haurà nova edició del circ de Nadal o no.

 

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT