Art
Cultura 06/02/2012

Guggenheim de Berlín tanca les portes a finals d'any

La fundació artística i el Deutsche Bank han arribat a un acord per tancar la sala després de 15 anys

Efe
1 min
El museu de Guggenheim de Berlín

BarcelonaEl museu de Guggenheim de Berlín, un dels cinc que posseeix la fundació en diferents ciutats del món, tancarà les portes a finals d'any, segons ha anunciat avui el Deutsche Bank, soci de la galeria a la capital alemanya. La sala d'exposicions, ubicada a l'emblemàtica avinguda Unter den Linden, ha acollit un total de 57 mostres que hi han portat 1,8 milions de visitants en els darrers 15 anys.

El Deutsche Guggenheim es va inaugurar l'any 1997 com a exemple únic de cooperació entre un banc i la fundació nord-americana Guggenheim, i constitueix un dels referents de l'art contemporani de la capital alemanya. L'acord entre la fundació i l'entitat financera acaba a finals d'any i han decidit, de mutu acord, tancar.

Les exposicions previstes per a aquest any es mantindran a l'agenda. Després de la mostra actual de 'Found in Translation', mostra d'obra de nou artistes contemporanis, seguiran les exposicions de l'eslovac Roman Ondák, el mexicà Gabriel Orozco i el nord-americà Cindy Sherman.

stats