Publicitat
Publicitat

Cinema

James Cameron era el productor i Tom Cruise havia de ser el protagonista

Guillermo del Toro confirma que el seu proper projecte ha estat cancel·lat

El director mexicà estava preparant l'adaptació de la novel·la de H.P. Lovecraft 'A les muntanyes de la follia'. Es rumoreja que el seu següent projecte podria ser la fantasia futurista 'Pacific Rim'.

El mexicà Guillermo del Toro ha confirmat amb un brevíssim comunicat a la web CriterionCast el cancel·lament del que estava previst que fos el seu futur projecte, l'adaptació de la novel·la d'H.P. Lovecraft A les muntanyes de la follia. En resposta a la pregunta de si el juny continuava sent la data prevista per començar el rodatge, Del Toro va contestar: "Tot al contrari. Està mort". 

Del Toro havia de dirigir The hobbit, la preqüela d' El senyor del anells, però després que la producció patís molts retards, el director va acabar renunciant al projecte. Mountains of madness comptava amb producció de James Cameron i es parlava de la possibilitat que Tom Cruise acabés interpretant el protagonista. Ahir, però, es van disparar els rumors que Del Toro dirigiria un altre projecte, Pacific rim, un film ambientat en un futur en què criatures malèvoles amenacen la terra.

Després de l'èxit d' El laberint del faune, i tot i els nombrosos projectes en què s'ha vist involucrat, el mexicà encara no ha aconseguit dirigir cap pel·lícula.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT