Publicitat
Publicitat

CINE

Gus Van Sant inaugura 'Un certain regard' a Canes

Mentre Angelina Jolie apadrina Kung Fu Panda II a la Croisette!

Gus van Sant ha inaugurat avui la secció Un certain regard del Festival de Canes amb una història d'amor adolescent i terminal, Restless, un drama de vida i mort per fer córrer les llàgrimes. Restless va fer recordar la Palma d'Or que li va valer a Van Sant el 2003 el seu film Elephant, encara que avui el director nord-americà ha oblidat les dramàtiques incursions d'adolescents en les matances col.lectives dels EUA i ha portat una trista història d'amor, amb el missatge que aquest sentiment és immortal i la fi de la vida és el renaixement.

Van Sant (Lousville, 1952) relata en aquest film, rodat a Portland, on viu, un amor adolescent entre Enoch (interpretat pel debutant Henry Hopper, fill de l'actor Dennis Hopper) i Annabel . El càncer terminal d'ella i la desorientació més absoluta d'ell (els seus pares van morir en accident de trànsit) els uneix en inusuals trobades a vetlles de morts aliens i anònims. Cementiris i tanatoris són escenaris recurrents de la nova cinta del director de My own private Idaho, en la qual no obstant això se celebra la intensitat de la vida en qualsevol moment, encara que sigui fugaç.

Van Sant no ha arribat a temps a la roda de premsa d'avui, de manera que s'ha ajornat per demà. Avui el protagonisme, les notes de color, li ha posat Angelina Jolie, que ha aparegut a Canes per presentar Kung Fu Panda II.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT