CINEMA
Cultura 09/08/2011

'Harry Potter' bat 'Crepuscle' als Teen Choice Awards

El mag anglès s’endú el premi a millor pel·lícula de fantasia en l’entrega de premis dels adolescents americans

Redacció
1 min
'Harry Potter i les relíquies de la mort, segona part'

BarcelonaLa penúltima entrega de la profitosa saga d’aventures Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 1, estrenada l’any passat, va endur-se set premis a la gala d’entrega dels Teen Choice Awards, uns premis a la música i el cinema que entrega la cadena de televisió FOX i que s’escullen per votació dels joves americans. Ahir a Los Angeles, el mag anglès va superar els vampirs de la saga Crepuscle en endur-se el premi a millor pel·lícula de ciència ficció.

L’alegria, però, no va ser complerta per a l’equip de Harry Potter. El premi a millor actor de la categoria se’l va endur Taylor Lautner, Jacob a Crepuscle, que va superar el seu rival més directe, Daniel Radcliffe, protagonista de Harry Potter.

Un altre dels triomfadors de la nit va ser el cantant Justin Bieber, que va ser escollit millor artista musical masculí, millor dolent de la televisió –per la seva aparició a CSI– i premi al més guapo.

Taylor Swift, Diaris de vampirs i Selena Gomez també van rebre guardons durant la gala, que va ser presentada per l’actriu de The Big Bang Theory, Kaley Cuoco.

stats