Publicitat
Publicitat

LITERATURA

Torna Harry Potter?

Els milions de seguidors del mag més famós del món es roseguen les ungles –i amb raó– després que s'hagi creat la pàgina web 'Pottermore', que promet notícies ben aviat. La versió Twitter, @Pottermore, ja ha superat els 25.000 seguidors, i l'empresa de relacions públiques de J.K. Rowling, Stonehill Salt, assegura que no és cap llibre

A la pàgina web "Pottermore.com", de moment només s'hi veu un fons de color rosa, amb la promesa de donar notícies "ben aviat" i amb la firma de J.K. Rowling, autora de la saga, a sota. L'expectació entre els fans és altíssima –el compte de Twitter, @ Pottermore ja compta amb gairebé 25.000 seguidors–, però hi ha opinions per a tot: una part creuen que el projecte serà l'enciclopèdia sobre Harry Potter i el seu món, d'altres consideren que podria ser un "parc temàtic enorme " i fins i tot n'hi ha que sospesen la possibilitat que es tracti d'un que joc de rol online per a molts jugadors. La majoria, però, espera secretament la possibilitat d'un nou llibre de Harry Potter, encara que Rowling ha dit prèviament que és "altament improbable". Tot i això, J.K. Rowling va dir l'any passat a Oprah Winfrey que podia "escriure un vuitè, novè o un desè lliurament", afegint que creia "que ja n'hi havia prou, amb set llibres, però mai se sap".
Encara no hi ha cap més detall sobre el nou projecte relacionat amb Harry Potter. L'empresa de relacions públiques de l'autora, Stonehill Salt, ha assegurat que la novetat "no té cap relació amb un nou llibre", però és "el nou projecte de l'autora". U n dels editors de la pàgina web de fans HPANA ha dit que havia vist un "avançament" de Pottermore, i ha filtrat que "és una meravella".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT