Publicitat
Publicitat

Música

Hi haurà nou disc de Nine Inch Nails l'any vinent

Trent Reznor ofereix una descàrrega gratis del seu darrer projecte musical

Segurament hi haurà nou disc de Nine Inch Nails per a l'any 2012. Trent Reznor, el líder absolut d'aquest clàssic del rock industrial dels noranta, ha anunciat que per a l'any vinent tornarà a treballar sota aquest nom. En els darrers temps, Reznor, ha completat la banda sonora de la propera pel·lícula de David Fincher, The Girl with the Dragon Tattto, la versió nord-americana d' Els homes que no estimaven les dones. També ha publicat sis cançons sota el nom de How To Destroy Angels, que es troben a la seva web i es poden descarregar gratuïtament.

La banda sonora del film de Fincher també s'oferirà en breu com a descàrrega gratis, i inclourà una versió d' Immigrant song de Led Zeppelin amb Karen O a la veu. El darrer disc de Nine Inch Nails va ser The Slip, de l'any 2008.

En declaracions a T he Sun, Reznor ha dit que ara tota la seva atenció es concentra en Nine Inch Nails: “De cap manera és un projecte que estigui mort, però havia deixat els discos i les gires un xic de banda. Però el 2012 em concentraré a compondre cançons i segurament hi haurà un disc nou”. Segons Reznor, diversificar la seva activitat musical en diferents fronts ha sigut una inspiració directa del seu amic i mestre musical, David Bowie.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT