Música
Cultura 27/05/2011

Hi haurà Champions al Primavera Sound

El partit entre el Barça i el Manchester United es projectarà a l'escenari Llevant

Ricard Martín
1 min

BarcelonaFinalment, els assistents al Primavera Sound demà podran gaudir de la retransmissió de la final de la Champions entre el Barça i el Manchester United. Així ho acaba d'anunciar l'organització del festival. La final, que s'emetrà demà a les 20.45 h., es podrà veure per les dues pantalles laterals de l'escenari Llevant, el més allunyat de tot el complex festivaler.

L'organització destaca, sobretot, que "en la franja horària del partit no es modificarà l'horari de cap actuació", només podran sofrir alguna modificació les actuacions que tinguin lloc a l'escenari Llevant. Que de fet, el dissabte no estarà massa concorregut. A les 18.45 h. hi actuarà Warpaint i després Mogwai a les 00.45 h. Recordem que la franja horària del partit enganxa de ple les actuacions de Mercury Rev (21.30 h.) i part de la de PJ Harvey (22.30 h.), dos dels grans noms del cartell.

El festival finalment ha pres aquesta decisió per "facilitar les coses al públic assistent en una cita tan important com aquesta". I cal tenir en compte que una bona part del públic assistent és britànic. L'organització ha explicat que "pràcticament han exhaurit totes les entrades posades a la venta".

Recordem que a un dia de l'inici del festival, l'organització encara no sabia si el partit es podria seguir des de dins el Fòrum. La màxima preocupació eren els possibles problemes de seguretat que podrien causar entre 10.000 i 20.000 persones sortint del recinte, a la cerca d'un bar per veure el matx. Ara aquest tema ja està resolt: qui vulgui futbol en tindrà, i qui vulgui música també.

stats