Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Nova edició del festival de hip-hop Hipnotik

Els reis del hip-hop suec, Looptrop, el duo de rap madrileny Duo Kie, l'MC nord-americà Spec Boogie i els espanyols Chicos del Maiz i Puto Largo formen part de la programació musical del festival de hip-hop de Barcelona, que en la seva vuitena edició, que se celebrarà el 9 de juliol al CCCB, aposta per la participació

El 9 de juliol Barcelona es convertirà en la capital mundial del hip-hop amb la vuitena edició del festival Hipnotik, amb més de 13 hores de música, competicions, batalles, grafit, break dance, tallers, conferències, exposicions i audiovisuals. Els diferents escenaris del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), seu del festival, es rendiran a la cultura urbana amb la voluntat de fer sonar les rimes i trencar els tòpics de la cultura hip-hop.

En aquesta nova edició, el festival aposta per la participació. Internet i els seus nous canals (com les xarxes socials, la nova web del festival o l' streaming dels principals concerts) seran els encarregats de fer que l'Hipnotik 2011 sigui el més interactiu.

Segons el lema de l'edició d'aquest any, l'Hipnotik "comença una nova era". Un nou començament que reflexiona al voltant dels canvis que està assumint el hip-hop estatal en els darrers anys .

Pel que fa als concerts, l'Hipnotik programarà concerts dels reis del hip-hop suec, Looptrop, d el duo de rap madrileny Duo Kie, de l' MC nord-americà Spec Boogie i dels espanyols Chicos del Maiz i Puto Largo, entre d'altres.

Hipnotik amplia les activitats obertes al públic. El festival continua apostant pels descobriments i a la ja coneguda batalla d' emcee's (Mc's Battle) s'hi suma la battle of bands (B2's), un conegut model de battles als EUA en què es presenten grups no professionals que defensen un tema, en directe i amb públic, i subjecte a la valoració d'un jurat. Partint del lema "la nova era", els grups aspirants a aquesta competició hauran de penjar els seus temes en el mitjà més democràtic, YouTube, mitjançant el canal del festival. Els guanyadors de la batalla tindran l'oportunitat de gravar un treball amb el prestigiós productor Divo Dibosso i actuar en la següent edició de l'Hipnotik, el mateix escenari que els donarà la victòria.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT