Cultura 24/06/2011

Cultura de l'Ajuntament de Barcelona fitxa Llucià Homs

El fins ara codirector de la fira de videoart Loop dirigirà un departament de nova creació i tindrà responsabilitats a La Virreina, La Capella i Consell de la Cultura

Redacció
1 min

BarcelonaEl galerista i gestor cultural Llucià Homs (Vic, 1969) és el fitxatge estrella del nou equip municipal de cultura per a la macroàrea de nova creació de Cultura, Coneixement, Creació i Innovació, segons informa avui La Vanguardia. S'incorporarà a l'equip municipal de cultura com a director d'un departament de nova creació que centralitzarà les relacions amb els diferents sectors (música, teatre, dansa, cinema i arts plàstiques) i tindrà responsabilitats a La Virreina Centre de la Imatge, a La Capella, en la concessió de subvencions i al Consell de la Cultura.

La seva entrada a la gestió pública suposarà que hagi de renunciar a la codirecció del festival Loop, del qual vendrà el seu percentatge d'accions a Carlos Duran i Emilio Álvarez, i el seu càrrec com a soci director de La Fábrica Barcelona, que el 2009 va suposar el desembarcament a la ciutat d'un dels grups culturals madrilenys privats més inquiets.

Homs va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona i va cursar el postgrau de Comissariat i Pràctiques Culturals en Art i Nous Mitjans al MECAD. Actualment és tresorer de l'associació de galeries Art Barcelona i l'any passat va ser comissionat de cultura del pla estratègic Barcelona 2020, que depèn de l'Ajuntament de Barcelona.

stats