Música
Cultura 17/06/2011

Red Hot Chili Peppers actuaran a Barcelona abans de Nadal

El 15 de desembre el grup californià presentarà al Palau Sant Jordi el seu nou disc, 'I'm with you'

Ricard Martín
1 min
Red Hot Chili Peppers

BarcelonaHi haurà actuació a Catalunya de Red Hot Chili Peppers. La banda de funk-rock californiana acaba d'anunciar a la seva web que el set d'octubre inicia una gira europea a Colònia (Alemanya), que el 15 de desembre passarà per Barcelona, al Palau Sant Jordi. El 17 de desembre actuaran al Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid. Les entrades per als concerts a l'Estat espanyol estaran disponibles a partir del 30 de juny a la seva web.

D'altra banda, la banda ja ha anunciat la llista de cançons del seu nou disc, I'm with you: tindrà 14 temes, amb títols com "Police Station", "Even You Brutus?" o "Meet Me At the Corner". L'àlbum, orquestrat pel productor Rick Rubin, el mateix que els va portar a l'èxit intergalàctic amb Blood, Sugar, Sex, Magik (1991), sortirà a la venda el 29 d'agost. Però podrem sentir el primer single, "The Adventures Of Rain Dance Maggie", el 18 de juliol.

I'm with you, que serà el successor de Stadium Arcadium (2006), serà el primer disc d'ençà de l'any 1995 en què no hi participi el guitarrista John Frusciante. L'ha substituït l'ex-Warpaint Josh Klinghoffer. La banda també va anunciar que el disc tindria un enfocament més electrònic, i per aquest propòsit han comptat amb l'ajut de Dave Sitek, de TV On The Radio.

stats