MÚSICA
Cultura 10/05/2012

Beethoveen, Strauss, Txaikovski i Mahler centraran la 29a temporada d'Ibercamera

La temporada 2012-13 oferirà 10 actuacions a L'Auditori de Barcelona i el Palau de la Música

Acn / Efe
1 min
Daniele Gatti

BarcelonaLa presència de Valeri Gergiev, Daniele Gatti i Jonathan Nott són alguns dels principals atractius del pròxim cicle Ibercamera, que en la temporada 2012-13 oferirà deu actuacions a L'Auditori de Barcelona i el Palau de la Música.

En la 29a edició d'Ibercamera, un dels plats forts serà el cartell d'orquestres simfòniques a L'Auditori, amb la Simfònica del Teatre Mariinski de Sant Petersburg, l'Orquestra Nacional de França, la Simfònica de la Ràdio de Colònia WDR, la Simfònica de Bamberg i la Staatskapelle de Weimar, ha explicat el director del cicle, Victor Medem.

Al costat d'aquestes orquestres, a Barcelona hi haurà batutes del prestigi de Valeri Gergiev, Daniele Gatti, Jukka-Pekka Saraste, Jonathan Nott i Leopold Hager.

Entre els solistes hi actuaran Arcadi Volodos, Paul Lewis, Jorge Luis Prats, Viviane Hagner, Martin Helmchen i Marie-Elisabeth Hecker, les sopranos Patricia Petibon, Measha Breggergosman i Christiane Karg, i la violinista Alina Pogotskina.

Ibercamera continuarà en la seva 29a edició amb "la lògica del repertori" i això es produeix, a més, amb una baixada de preus de les entrades i abonaments. El director d'Ibercamera ha explicat que aquesta baixada de preus ha estat possible perquè tracten directament amb els artistes, que han acceptat rebaixar els seus caixets a canvi de participar en més concerts en els diferents cicles d'Ibercamera a tot Espanya.

stats