Música
Cultura 19/07/2013

El festival inVICtro s'acomiada aquest setembre després de 12 edicions

És una de les cites que ha apostat per la música independent catalana des de fa més temps. El concert de comiat comptarà amb les actuacions de Núria Graham, Roger Usart, Xarim Aresté, Partido i Macrobukkake

Ara
1 min

BarcelonaEl proper 14 de setembre tindrà lloc l'última edició del festival inVICtro, que se celebra des de fa dotze anys a la ciutat de Vic. Les actuacions de Núria Graham, Roger Usart, Xarim Aresté, Partido i Macrobukkake al Teatre de l'Orfeó de Vic posaran punt final a una cita que ha apostat des del primer moment per mostrar "la riquesa de la música independent" catalana i "promoure la música de qualitat" del país, tal com reconeix l'organització en una nota de premsa feta pública aquest divendres.

"Estem contentes [...] que una iniciativa ciutadana com la nostra hagi arribat tant lluny dins de la macro escena Mercat de Música Viva de Vic. I , malgrat tot, després de molt reflexionar-hi, hem decidit que era l’hora de deixar l'inVICtro. Ho fem per acomiadar-lo amb la sensació d’haver fet bé les coses i per dirigir la nostra energia i entusiasme a nous projectes", reconeix l'equip de Bacco Produccions Culturals.

stats