Publicitat
Publicitat

J.K.Rowling publicarà noves històries de Harry Potter per Nadal

Del 12 al 25 de desembre, l'escriptora farà públic un nou text cada dia sobre el nen mag al web Pottermore

L'escriptora britànica J.K.Rowling publicarà aquest Nadal nous textos que giraran al voltant dels personatges de la seva cèlebre saga de Harry Potter, ha anunciat avui la pàgina oficial de l'autora, Pottermore. A partir de divendres 12 de desembre, Rowling publicarà cada dia fins per Nadal un nou fragment, un dels quals serà un relat en el qual l'escriptora reflexiona sobre la figura de Draco Malfoy, l'enemic del Harry Potter.

En un correu electrònic enviat als membres de Pottermore, Rowling anuncia la publicació de peces "completament noves" i "fins i tot alguna poció o dues", segons el 'Daily Telegraph.

L'escriptora ja va publicar a finals d'octubre a través d'aquesta pàgina web un relat de més de 5.000 paraules sobre Harry Potter amb la professora de l'escola de màgia Dolors Umbridge com a protagonista. En aquell text, Rowling comparava aquest personatge amb el del malvat Lord Volvemort pel seu "desig de control, de castigar i d'infligir dolor en nom de la llei i l'ordre".

La saga literària de Harry Potter ha estat traduïda a 73 idiomes i ha venut més de 450 milions de llibres en més de 200 països.
Després del seu brutal èxit amb el personatge del mag, Rowling ha publicat una novel·la per a adults i dos llibres de novel·la negra sota el pseudònim de Robert Galbraith.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT