Música
Cultura 25/11/2011

Jagger i Richards discuteixen els plans del cinquanta aniversari dels Rolling Stones

Si els dos músics resolen les seves diferències, podria haver-hi una gira mundial per a l'any 2012

Ara
1 min
Una imatge recent de The Rolling Stones

BarcelonaTot sembla indicar que l'any 2012 serà un any Stone. Mick Jagger i Keith Richards es reuniran el proper desembre per discutir els plans pel cinquantè aniversari de la banda. Recordem que el mes passat Richards va anunciar que tot el grup menys Jagger s'havia reunit a Londres per assajar.

La revista Rolling Stone assegura que la incombustible parella artística ha deixat de banda les seves eternes diferències i vol decidir com celebrar aquesta aniversari, potser el més sonat fins ara per a una banda de rock de primera fila en actiu. La revista també assegura que, segons fonts properes a la banda, el grup ja està en negociacions amb les promotores AEG Live i Live Nation per a fer una gira mundial.

Jagger, sempre ambigu, s'ha desmarcat dient que “és al·lucinant si hi penses. Qualsevol cosa és possible”. I el segon guitarrista, Ronnie Wood, ha jugat el seu també habitual paper conciliador. En referència a les burles que va fer Richards sobre el penis de Jagger a les seves memòries, Wood ha assegurat que “està passant un procés curatiu, però que encara s'ha de resoldre. Charlie Watts i jo treballarem per a què sigui possible”.

stats