Cinema
Cultura 24/04/2012

El nou film de Jaime Rosales, a la Quinzena de Realitzadors de Canes

'Sueño y silencio', el nou treball del director de 'La soledad', figura en la secció oficial del festival que inaugurarà 'The we and the I', de Michel Gondry

Ara
1 min
Jaime Rosales

BarcelonaJaime Rosales torna a la Quinzena de Realitzadors. El festival on el director barceloní va presentar la seva primera pel·lícula, 'Las horas del día', ha seleccionat 'Sueño y silencio', el nou treball de Rosales, per a la propera edició del certamen, que se celebra del 17 al 24 de maig a Canes, coincidint amb el prestigiós Festival Internacional de Cinema.

Maria de Medeiros encapçala el repartiment de 'Sueño y silencio', una història sobre un matrimoni que viu a París amb les seves dues filles i, un dia, té un accident on mor una de les filles i el marit entra en coma.

La nova aposta de Rosales competirà amb els altres 16 llargmetratges de la secció oficial, entre els quals hi ha 'No', el nou treball del xilè Pablo Larraín ('Tony Manero'), i '3', de l'uruguaià Pablo Stoll ('Whisky').

La Quinzena de Realitzadors presentarà fora de competició la pel·lícula pòstuma de Raoul Ruiz, 'La noche de enfrente', i el nou film del britànic Ben Wheatley, 'Sightseers'. El nou treball francès Michel Gondry, 'The we and the I', inaugurarà el festival.

stats