Publicitat
Publicitat

Jaime Rosales participarà en la secció paral·lela del Festival de Canes

Presentarà 'Petra' a la Quinzena de Realitzadors, amb Bárbara Lennie i Àlex Brendemühl 

El cineasta català Jaime Rosales (Barcelona, 1970) participarà en la Quinzena de Realitzadors, la secció paral·lela del Festival de Canes, que celebrarà la 50a edició entre el 9 i el 19 de maig.

Rosales, que ja ha participat en altres edicions del festival –el 2014 Rosales va competir a la secció oficial de Canes amb 'Hermosa juventud'–, mostrarà 'Petra', protagonitzada per Bárbara Lennie, Àlex Brendemühl i Marisa Paredes, que segons els organitzadors del certamen ofereix "una visió inèdita d'Espanya". Lennie és la Petra, una dona que busca qui és en realitat el seu pare després de la mort de la mare. El director diu que és una tragèdia d'inspiració grega que gira entorn dels secrets familiars i la recerca de la identitat.

El director de 'La soledad' ha col·laborat per fer el guió amb Clara Roquet ('10.000 km') i Michel Gaztambide ('No habrá paz para los malvados').

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT