Cinema
Cultura 05/07/2012

James Bond celebra 50 anys de disseny i estil

'Dissenyant a 007' és el nom de l'exposició que el centre Barbican de Londres dedica a l'espia britànic creat per Ian Fleming

Ara/efe
1 min
Una visitant davant el Sean Connery de cera i el seu Aston Martin

LondresEl James Bond cinematogràfic fa 50 anys sense perdre l'elegància. Aquesta seria una de les idees que el centre Barbican de Londres vol transmetre en una exposició dedicada al mític personatge del servei d'espionatge britànic. Ho han promogut el Barbican i la productora de l'agent Bond, EON.

El disseny, l'estil i la imaginació dels seus creadors és el que es vol ressaltar en una exposició que reuneix els vehicles, la vestimenta i els artefactes utilitzats per l'espia 007 al llarg de tota la popular saga cinematogràfica. Dle 1962 amb 'Dr. No' fins aal 2012 amb 'Skyfall', James Bond sempre ha estat un espia referent per la seva elegància, i també per la de les seves acompanyants femenines. Per això a l'exposició no hi falten els vestits de grans firmes de la moda com Armani, Tom Ford o Prada. Entre d'altres peces, es pot contemplar el biquini que duia Ursula Andress a 'Doctor No' i l'Aston Martin gris que conduïa Sean Connery. La exposició es podrà veure al centre londinenc fins al 5 de setembre.

stats