cinema
Cultura 23/06/2011

Jamie Foxx protagonitzarà la nova pel·lícula de Quentin Tarantino

A més de Foxx, guanyador de l'Oscar al millor actor per 'Ray', a 'Django Unchained' també hi participaran Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio i Samuel L. Jackson

Redacció
1 min
L'actor Jamie Foxx

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actor nord-americà Jamie Foxx ha estat l'elegit pel director Quentin Tarantino per protagonitzar la seva pròxima pel·lícula, Django Unchained, segons informa l'edició digital de la revista Variety. La publicació assegura que Foxx interpretarà el personatge principal del film, tot i que els portals Deadline i The Hollywood Reporter, que també es fan ressò de l'interès de Tarantino per Foxx, mantenen que l'acord no s'ha tancat encara. Guanyador d'un Oscar al millor actor per Ray, Foxx també es conegut pel seu paper del taxista segrestat pel psicòpata que interpreta Tom Cruise a Collateral. Pròximament estrenarà la comèdia Horrible bosses, on donarà vida a Motherfucker Jones.

El director de films com Pulp Fiction, Jackie Brown i Death Proof ha trigat un mes a trobar l'actor que liderarà el repartiment de la seva pròxima obra. Will Smith, la primera opció de Tarantino, va decidir declinar l'oferta. Altres noms que el realitzador va estudiar van ser els d'Idris Elba, Terrence Howard i Chris Tucker.

Foxx donarà vida a un esclau alliberat que s'associa amb un caçador de recompenses alemany (Christoph Waltz) per fer front al malvat propietari d'una plantació (Leonardo DiCaprio) amb l'objectiu de recuperar el seu amor perdut. Samuel L. Jackson, un habitual del cinema de Tarantino, també interpretarà un paper secundari a la pel·lícula, que serà distribuïda als Estats Units per The Weinstein Company, mentre que Sony Pictures s'encarregarà de la distribució internacional.

stats