Publicitat
Publicitat

CINEMA

Un dels dolents de Harry Potter, condemnat a dos anys de presó

El britànic Jamie Waylett, que interpretava Vincent Crabbe al cine, l'amic gras de Draco Malfoy, va robar i va participar en aldarulls en diversos barris de Londres l'estiu passat

L'actor britànic Jamie Waylett, que feia de perdonavides a les sis pel·lícules de la saga 'Harry Potter', ha sigut condemnat a dos anys de presó pel seu comportament violent durant els aldarulls de Londres de l'estiu passat .

Waylett, de 22 anys, va ser declarat culpable de formar part d'una banda de quatre persones que van prendre els carrers d'un barri de Londres el 8 d'agost passat, la tercera nit dels disturbis que es van estendre per la capital britànica i per altres ciutats angleses.
Va ser absolt per l'intent de destruir una propietat privada amb un còctel Molotov, però s'havia declarat culpable d'haver robat una ampolla de xampany d'un supermercat durant els disturbis. L'any passat es van detenir al voltant de 2.000 persones per enfrontaments contra la policia, saquejos a comerços, incendis i agressions.

L'actor es va presentar al tribunal amb el cap afaitat i perilla. Havia interpretat Vincent Crabbe en
sis films , però estava en arrest domiciliari des del 29 de setembre. El 2009 ja va ser detingut per tenir plantes de marihuana a casa de la seva mare i va fer serveis a la comunitat.


Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT