Música
Cultura 16/12/2010

Janelle Monáe als 'Caprichos de Apolo'

La nova estrella de la música negra és el principal reclam d'una edició que comptarà també amb Julee Cruise i Kid Congo Powers, Capullo de Jerez i el comiat de Nisei

Marta Salicrú
1 min
Janelle Monáe

BarcelonaJanelle Monáe, la nova estrella de la música negra, encapçala el cartell de la sisena edició dels Caprichos de Apolo, el cicle personal i eclèctic que des de 2006 celebra la Sala Apolo durant els primers mesos de l'any. Monáe havia de debutar a Barcelona i a Espanya el passat 6 d'octubre al mateix Apolo, però va haver de cancel·lar el concert el mateix dia en què s'havia de celebrar per motius de salut.

L'edició d'enguany dels Caprichos s'inaugurarà el 4 de gener amb un concert familiar de jazz a càrrec de la Barcelona Jazz Orquestra i la Sant Andreu Jazz Band, una big band infantil, i es tancarà el 18 de març amb un xou que reunirà junts sobre l'escenari Pau Riba amb el duo experimental Les Aus.

Entre els concerts més destacats hi ha també el dels barcelonins Za! i Nisei, que serà el comiat d'aquests últims (5 de gener); el de Capullo de Jerez (17 de febrer), el cantaor favorit de Paco de Lucía; o el del duo alemany Hitman's Heel que formen Alexander Hacke (Einstürzende Neubaten) i Danielle de Picciotto, que comptarà com a artistes convidats amb Julee Cruise i Kid Congo Powers (10 de març).

Podeu consultar la programació completa properament al web de l'Apolo.

stats