Música clàssica

La violinista Janine Jansen debuta amb l'OBC

L'artista holandesa serà la solista en el concert per a violí i orquestra de Txaikovski que es farà a L'Auditori divendres, dissabte i diumenge

La violinista holandesa Janine Jansen debuta amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) amb el concert per a violí i orquestra de Txaikovski a la Sala Pau Casals de L'Auditori. Jansen serà la solista aquest divendres, dissabte i diumenge.

Sota la batuta del director txec, Jakub Hrusa, director musical i principal de la Filharmònica de Praga i principal director convidat de la Simfònica Metropolitan de Tòquio, l'Orquestra Simfònica de Barcelona interpretarà també en el mateix concert la 'Simfonia da Requiem' de Britten i la 'Simfonia número 6 Patètica' de Txaikovski.

Jansen, acompanyada del seu Barrere Stradivari del 1727, toca habitualment com a solista amb orquestres com ara la Concertgebouw d'Amsterdam i les filharmòniques de Berlín i Nova York. Jansen també actuarà el 29 d'abril a Alacant, acompanyada del pianista Itamar Golan.