Cinema
Cultura 21/11/2011

Jaume Balagueró confirma una quarta part de 'Rec'

Aquesta serà l'última entrega de la saga de terror. El tercer film s'estrenarà a la primavera

Efe
1 min
Una imatge de la primera part de 'Rec'

Jaume Balagueró, creador al costat de Paco Plaza de la sèrie de pel·lícules de terror Rec, ha anunciat, al Festival Iberoamericà de Huelva, que aquesta saga acabarà amb el quart lliurament, i que la tercera part s'estrenarà la primavera que ve.

Balagueró explica que es va pactar fer el tercer i quart film, i que amb el quart acabarien. “Es va idear així i seguim el procés preconcebut, de manera que la quarta part serà el punt final en què la saga acabarà", ha subratllat. El cineasta ha confessat que aquesta pel·lícula ha estat una de les que més satisfaccions li han aportat com a director i ha destacat la seva importància tant per "l'èxit" com per la "repercussió".

El director català ha indicat que "és molt difícil entendre de vegades perquè les pel·lícules tenen èxit", però que en el cas de Rec tant Paco Plaza com ell no sabien si funcionaria. Però sabien que volien fer una cinta "de terror molt eficaç ", i que jugués amb el temps real per implicar l'espectador i" accentuar la por ". Balagueró ha admès que van aconseguir crear "una proposta nova i eficaç que va agradar molt".

stats