Publicitat
Publicitat

Polèmica judicial

Javier Krahe queda absolt pel vídeo sobre com cuinar Crist

El jutge dóna la raó al fiscal, que havia al·legat que el vídeo on apareix el cantautor és ofensiu però no motiu de delicte

El jutjat penal número 8 de Madrid ha resolt que el cantautor Javier Krahe no va cometre un delicte contra els sentiments religioses en participar en el vídeo 'com cuinar un Crist per a dues persones', emès el 2004. D'aquesta manera la justícia dóna la raó al fiscal, que havia defensat que l'enregistrament és ofensiu, però en cap cas motiu de delicte.

Es tractava d'un vídeo promocional del cantautor creat el 1978 , que mostrava com una persona desprenia el cos d'un Crist de la creu per dipositar-lo en una font , untar-lo de mantega i introduir-lo en un forn . Després s'explicava que al cap de tres dies " surt sol" i se simulava la porta del forn obrint-se sense ajuda.

La demanda l'havia presentat el Centre d'Estudis Jurídics Tomás Moro, que també inculpava Montserrat Fernández Villa, productora del programa 'Lo + Plus', que va emetre el vídeo. La magistrada Alicia Barba del jutjat número 3 de Colmenar Viejo , on es va interposar la demanda , va establir el 2010 una fiança de 192.000 euros per a Krahe i de 144.000 euros per a Fernández.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT