Publicitat
Publicitat

CINEMA

El cartell del nou film de Jean Dujardin retirat a França per "indecent"

La connotació sexual del cartell de 'Les infidèles' no és acceptable, segons l'òrgan regulador de la publicitat a França. Serà la propera pel·lícula del protagonista de 'The artist'

Els cartells promocionals de Les infidèles ( Els infidels), del protagonista de The Artist, Jean Dujardin, seran retirats a petició de l'Autoritat de Regulació professional de la Publicitat (ARPP) francesa a causa del seu "caràcter indecent". El director general de l'ARPP, Stéphane Martin, va dir ahir que la seva connotació sexual "no és acceptable" en un anunci que està "al carrer a la vista de persones de totes les edats", de manera que després d'estudiar les dues queixes rebudes pe seu organisme, ha demanat a l'amo dels suports publicitaris, JC Decaux, que els retiri.

Una de les imatges polèmiques de Les infidèles mostra una dona d'esquena agenollada davant del protagonista de la pel·lícula, Gilles Lellouche, que penja una trucada a la seva dona mentre li diu " es tallarà, entraré en un túnel". O una altra que té la dona cap per avall i l'home s'excusa: "Tinc una reunió". L' ARPP considera que la promoció d'aquesta pel·lícula, que parla de l'adulteri, "sobrepassa certs límits i danya la imatge de la persona humana".

Cartells de pel·lícules com Larry Flint, que exhibia al seu protagonista crucificat sobre un cos femení en roba interior, també va haver de ser substituït per les denúncies rebudes per part d'associacions catòliques. Fins i tot el cartell de Coco Chanel i el biopic de Serge Gainsbourg es van retirar perquè els protagonistes sortien fumant.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT