Publicitat
Publicitat

LLIBRES

Èxit editorial català

'Jo confesso' anuncia la seva segona edició

La novel·la de Jaume Cabré gairebé ha esgotat els 18.000 exemplars de la primera tirada. L'editorial Proa en llança al mercat 5.000 més

Jo confesso, la darrera i molt esperada novel·la de Jaume Cabré, va arribar a les llibreries dijous passat, dia 1 de setembre. Avui dimecres els editors de Proa ja anuncien que han fet curt amb la primera tirada de 18.000 exemplars, i es preparen per fer una segona edició d'urgència, que amb una mica de sort arribarà a les llibreries la setmana vinent. En pocs dies, aquesta nova obra de l'autor de Les veus del Pamano (2004) ha obtingut una quota de vendes absolutament excepcional, i ha escalat posicions com un coet fins a situar-se en el número 1 de la llista dels més venuts.

En resposta a aquest èxit aclaparador –excepcional per a un volum de 1.000 pàgines–, Cabré inaugurarà aquest divendres la Setmana del Llibre en Català. La cita tindrà lloc a l'Escenari Àgora, a les 19 h, i durà el títol Jaume Cabré. Tot un Món. L'autor es trobarà amb Nelleke Geel (la seva editora holandesa), Jurgen Dormagen (l'editor alemany), Silvia Sesé (l'editora castellana) i, esclar, amb Josep Lluch, de Proa. El periodista Sergi Dòria conduirà l'acte.  

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT