Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Ja podeu veure el videoclip de 'Jo mai mai'

L'ARA estrena el vídeo del 'single' que dóna nom al disc revelació de Joan Dausà i Els Tipus d'Interès i que protagonitza l'actor Borja Espinosa

Quatre mesos després del llançament del disc 'Jo mai mai' amb un vídeo de presentació que ja han vist unes 100.000 persones al YouTube, Joan Dausà i Els Tipus d'Interès s'han consolidat com una de les propostes revelació del 2012. Fins ara el grup liderat per Dausà –amb 'els tipus d'interès' Axel Pi (Sidonie), Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau), Toni Llacuna i David Romero (Hans Laguna y la Sintaxis) i Eloi Isern (Eloi el bon noi)– ha venut més de 2.000 CD i ha fet una vintena de concerts en tres mesos.

L'ARA estrena aquest dimecres el seu primer videoclip, el 'single' 'Jo mai mai', rodat en 16 mm, dirigit per Sergi Pérez i interpretat per Borja Espinosa. L'escena del vídeo il·lustra just el moment posterior al que explica la cançó, després del sopar d'amics amb el joc "d'aquelles nits d'estiu" i el dard: "Jo mai mai no he pensat que seria més feliç al teu costat". El referent, expliquen, ha estat el director Jonathan Glazer i el seu videoclip 'A song for the lovers', de Richard Ashcroft.

Joan Dausà i Els Tipus d'Interès faran el següent concert a Premià de Mar el dijous 14. Després passaran per Berga i Mataró, i el 12 de juliol actuaran a l'Oratori de Sant Felip Neri de Barcelona.

Les

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT