Cultura 01/08/2012

Joan Colomo: "Estic amb tantes mogudes que la meva xicota em deixarà"

Roger Rosich
2 min
Colomo presenta el doble disc Producto Interior Bruto.

BARCELONATens l'agenda plena de concerts, els pròxims dies.

Sí. Ja no sé on sóc. Aquest divendres a l'Interludi amb la Maria Coma, dissabte a Begur al Pròxims... I després vénen Calafell, Cabrils, Platja d'Aro... Google Calendar m'ha salvat la vida. Vaig molt perdut amb tot però segur que m'enrecordo de les dates dels concerts i de l'hora, per ser puntual.

¿Ho aprofiteu per quedar-vos als llocs on teniu actuació?

Divendres ens quedem a Calonge perquè dissabte toca Begur, però sempre tornem a casa, bàsicament perquè estem acostumats a fer concerts lluny i això d'actuar a una hora és com tocar al costat de casa.

Serà un estiu sense vacances?

A més dels concerts, estic amb moltes mogudes. Tant, que crec que la meva xicota em deixarà. Però m'he guardat dies a l'agost i al setembre. Estic fent una banda sonora per a un curt d'animació i música per a moltes petites històries surrealistes...

I et queda temps lliure?

Sí, em queden estones que dedico a preparar les maquetes del pròxim disc, que ja tinc gairebé enllestit. No faig res més que música, i mirar política i esports a la televisió.

Presentes el disc Producto Interior Bruto que vas publicar el 2011. Com funciona davant del públic?

P.I.B. ha sortit com dos discos separats, però els entenc tots dos com un tot. Volia fer un disc molt llarg i per qüestions econòmiques, d'estudis i dates el vam fer en dues parts. El següent serà un disc totalment diferent. I als concerts cada dia hi ha més gent, n'estic molt content.

En el teu cas han sigut claus les xarxes socials.

Ja fa temps que hi treballem, encara que m'avorreixi. El segon volum de P.I.B. s'ha pogut fer gràcies al crowdfunding . I les xarxes Twitter i Facebook fan molta feina de divulgació.

stats