Publicitat
Publicitat

El Joc de la Memòria del Museu del Disseny, amb l’ARA

Es podrà aconseguir al quiosc amb l’ARA el dissabte 7 i el diumenge 8 d’octubre per 8,50 euros

Objectes que expliquen històries és un joc de memòria per descobrir les històries que amaguen els objectes del Museu del Disseny de Barcelona. Es tracta del tradicional joc de memòria, però amb la singularitat que les fitxes reprodueixen meravelles del disseny.

En el joc de memòria es poden contemplar 20 objectes que representen aquest ampli fons del Museu, des de teixits medievals i mobles modernistes fins a papers pintats i ceràmica de l’Alcora. Es podrà aconseguir aquest cap de setmana, dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre, al quiosc, amb l’ARA, per només 8,50 €.

La majoria d’aquestes peces es poden veure a les quatre exposicions permanents del Museu, que en les seves quatre plantes mostren objectes quotidians que han fet història: “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural”, “Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor (s.III-XX)”; “El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)” i “El disseny gràfic: d’ofici a professió”.

El Museu del Disseny de Barcelona és el museu de les arts de l’objecte i del disseny que integra en un únic espai les col·leccions de disseny de producte, de moda i gràfic, i les col·leccions històriques d’arts decoratives, arts tèxtils i d’indumentària i arts gràfiques. Conserva un fons de més de 70.000 objectes que abracen del segle IV aC fins a l’actualitat. També acull exposicions temporals i activitats que ofereixen una reflexió crítica sobre la contribució del disseny a la societat del segle XXI.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT