Música
Cultura 18/07/2012

John Talabot, de gira pels Estats Units amb The xx

El músic català acompanyarà la banda anglesa i també actuarà en solitari en un 'tour' nord-americà amb 18 dates confirmades

Ara
1 min
John Talabot

BarcelonaEl músic i DJ català John Talabot portarà a partir de l'agost la seva proposta electrònica en format de directe a terres nord-americanes. L'artista acompanyarà la banda anglesa The xx durant 8 dates en la seva gira nord-americana, que passarà per ciutats com Vancouver, Portland, Las Vegas, Denver, Minneapolis o Salt Lake City.

Però la gira també inclourà un bon nombre de dates en què Talabot presentarà en solitari el seu primer àlbum, 'Fin', un treball de 'house' atmosfèric amb tonalitats fosques que ha conreat a tot el món crítiques elogioses. El músic actuarà, doncs, també a ciutats com San Francisco, Nova York, Washington, Chicago, Toronto o Los Angeles. En total, 10 concerts més en què el públic nord-americà podrà descobrir una de les revelacions de la música electrònica del 2012, que ja va presentar la seva proposta en directe al Primavera Sound i al Sónar.

stats