Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Jordi Gratacòs, nomenat Cavaller de les Arts i les Lletres pel Ministeri de Cultura Francès

El director de WAM, agència de booking, productora i promotora de concerts amb seu a Barcelona, 

Jordi Gratacós, director de WAM (World Around Music) , agència de booking, productora i promotora de concerts barcelonina, ha rebut la condecoració de Cavaller de les Arts i les Lletres per part del Ministeri de Cultura Francès, en un acte que va tenir lloc a l'Institut Français de Barcelona el passat dimarts 21 de juny, coincidint feliçment amb el Dia de la Música, en una cerimònia que va comptar amb representants de la cultura catalana, entre ells l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall.

La medalla de Cavaller de l'Ordre de les Arts i les Lletres es concedeix des de 1957 a artistes, escriptors i intel·lectuals, i amb ella es reconeix a figures que han destacat per les seves creacions artístiques o literàries, o per la seva contribució en la difusió de les mateixes.

La distinció a Jordi Gratacòs va ser impulsada pel director de l'Institut Français, Pierre Raynaud, pel cònsol de França a Barcelona, Pascal Brice, i per l'ambaixador de França a Madrid, Bruno Delaye.

Gratacós va ser també impulsor i director del festival BAM de Barcelona i del Mercat de Música Viva de Vic, així com de l'Oficina d'Exportació de la Música Francesa a Espanya. Actualment és membre de la Junta Directiva d'ARC.

WAM representa a Espanya a algunes de les més prestigioses agències europees, i col·laboraa en la programació de festivals com La Mar de Músiques, WOMAD, Territorios, Benicàssim, Pirineos Sud, Periferias, BAM, Cruïlla, Actual i Etnosur.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT