Publicitat
Publicitat

LITERATURA

L'actriu i l'escriptor compten amb una trajectòria llarga, prolífica i premiada

Núria Espert i Jordi Sierra i Fabra, nous vocals del Patronat de l'Institut Cervantes

El Consell de Ministres ha acordat avui nomenar nous vocals del Patronat de l'Institut Cervantes a l'actriu i directora teatral Núria Espert, l'escriptor Jordi Sierra i Fabra i l'escriptora i periodista colombiana Laura Restrepo.

El Consell de Ministres ha acordat avui nomenar nous vocals del Patronat de l'Institut Cervantes a l'actriu i directora teatral Núria Espert i els escriptors Jordi Sierra i Fabra i Laura Restrepo.
El Patronat de l'Institut Cervantes és l'òrgan que orienta les activitats d'aquesta institució pública creada el 1991 per a la promoció i l'ensenyament de la llengua espanyola i per a la difusió de la cultura espanyola i hispanoamericana.
Els seus vocals electes són designats entre destacats representants de les lletres i la cultura espanyola i hispanoamericana, de les Reals Acadèmies, universitats i altres institucions socials, mentre que els vocals nats són els escriptors guardonats amb el Premi Cervantes.
Núria Espert, actriu i directora teatral, ha estat guardonada amb més de 170 premis durant la seva dilatada carrera, entre ells el Nacional d'Interpretació.
Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) és un dels autors més prolífics del panorama literari espanyol, amb nou milions de llibres venuts i més de vint premis literaris. Laura Restrepo, escriptora i periodista colombiana, està en possessió del Premi Nacional de Literatura de Colòmbia el 2007 i és una de les autores llatinoamericanes més reconegudes en l'actualitat.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT