CINEMA
Cultura 09/09/2011

Comença el rodatge de 'Fin' amb Maribel Verdú

El debut del cineasta Jorge Torregrossa serà una adaptació de la primera novel·la de David Monteagudo. Firmen el guió Jorge Guerricaechevarría i Sergio G. Sánchez

Redacció
1 min

BarcelonaDavid Monteagudo va ser una de les grans sorpreses del món editorial l'any 2009. El seu debut amb Fin, publicada en català per Quaderns Crema, va deixar admirat més d'un lector. Tant és així que un any després va decidir continuar la seva carrera literària amb un nou títol, Marcos Montes. I ara la seva opera prima arriba a les grans pantalles amb una de les cares més populars de l'star system espanyol, Maribel Verdú. L'actriu de Belle epoque o Amantes tot just venia de rodar per Catalunya i Madrid una adaptació del conte de La Blancaneus a càrrec del cineasta Pablo Berger, director de Torremolinos 73.

El rodatge de Fin acaba de començar a Madrid. Alternarà la capital amb València fins a finals d'octubre. Al capdavant hi ha Jorge Torregrossa, que s'estrena en la direcció de llargmetratges amb aquest títol. El guió, en canvi, és en mans dels veterans Jorge Guerricaechevarría (Celda 211 i Los crímenes de Oxford) i Sergio G. Sánchez (El orfanato i Lo imposible). Al costat de Maribel Verdú, actuen Daniel Grao (Los ojos de Julia), Clara Lago (Primos), Blanca Romero (After), Antonio Garrido (La chispa de la vida), Carmen Ruiz (Que se mueran los feos) i Miquel Fernández (Amar en tiempos revueltos). I també suposa l'estrena a la gran pantalla de l'actor Andrés Velencoso.

stats