M'AGRADA

Josep Maria Pou: "Per a mi Sondheim és Déu!"

Josep M. Pou, actor i director artístic del Teatre Goya, és un amant dels musicals. Casa seva és plena de vinils, cedés i capses en què guarda amb cura programes de mà de centenars de musicals

Veig arribar el seu metre noranta cinc més en forma que mai. “He descobert el món de l’exercici, de la dieta i de l’alimentació equilibrada. Ara sóc un apòstol de l’exercici. Per a mi el gimnàs és sagrat!”. Josep Maria Pou no fa vacances. Marxa a Birmingham a assajar Forests, un espectacle amb dramatúrgia i direcció de Calixto Bieito.

El seu despatx és un gran homenatge a Steve Jobs, tots els ginys que hi té duen la poma queixalada. “En aquest vell iPod hi tinc vint-i-set mil cançons de musicals”. És la gran passió de Josep M. Pou. “Al setembre marxaré dues setmanes a Nova York. Durant més de trenta anys ha sigut la meva peregrinació anual. Hi vaig a buscar equilibri i a carregar les piles. No faig turisme, ja la conec, i enganyo els amics: els truco els dos últims dies. M’agrada estar sol, descobrir racons, perdre-m’hi. Per a mi, un dia de vacances vol dir llevar-me i pensar que no tinc cap obligació i puc fer el que vulgui invertint-hi el temps que vulgui, però sí que sé com l’acabaré: anant al teatre a les 8 de la tarda. És el meu dia perfecte”.

Ho podeu llegir a l' Ara Premium.


Més continguts de