Judit Neddermann, Roger Mas i El Petit de Cal Eril, a l'Aphònica de Banyoles

El festival tindrà lloc fins diumenge i també ha convidat Dr. Calypso i Xarim Aresté

L'Aphònica de Banyoles va engegar motors ahir amb el concert de Santi Balmes, Clara Segura i Fluren Ferrer, que van portar a escena els textos del llibre 'Canción de Bruma'. El trio dona pas aquest dijous als concerts d'Ana Rossi i Marta Roma, un duet de guitarra, violoncel i veu que viatjaran pel món amb temes de samba, fado i nanes. El festival també ha convidat enguany Judit Neddermann, que presentarà demà el seu últim disc, 'Nua', i el cantautor italià Vinicio Capossela, que interpretarà temes de 'Canzoni della cupa'. 

Com molts altres festivals, l'Aphònica ha programat un concert de Valtonyc en solidaritat amb el raper condemnat a tres anys i mig de presó. Dr. Calypso tancarà la programació de divendres amb una actuació que forma part de la seva gira de comiat als escenaris. Entre els artistes que seran a l'Aphònica dissabte hi ha el grup emergent Intana, el cantautor Roger Mas i el grup The Hanfris Quartet. A més, el duet format per l'actor David Verdaguer i el músic Òscar Machancoses portarà 'Dos machos verdes fritos' a la capital del Pla de l'Estany, i Xarim Aresté presentarà el disc 'Polinèsies'.

L'últim dia del festival comptarà amb l'espectacle familiar 'Reggae per xics' de The Penguins i amb l'actuació dels alemanys Chris Kramer & Beatbox'n'Blues. El guitarrista i compositor Ariel Rot portarà a l'Aphònica algunes de les seves cançons en solitari, i la formació sueca Sangensemblen Amanda oferirà a Banyoles la seva única actuació a l'estat espanyol. El Petit de Cal Eril tancarà el festival amb un concert protagonitzat pel seu últim disc, 'La força'. 

Més continguts de