MÚSICA
Cultura 02/08/2011

Kings Of Leon suspèn la seva gira als EUA

El representant de la banda justifica la cancel·lació en l'estat de salut del seu cantant, però les declaracions creuades a Twitter dels integrants fan pensar en problemes més greus

Redacció
1 min

BarcelonaEl grup de rock Kings Of Leon ha anunciat en un comunicat que cancel·la tota la seva gira pels EUA, perquè el seu cantant, Caleb Followill està "exhaust". L'anunci arriba després que la banda acabés abans d'hora un concert a Dallas (Texas) que la revista Rolling Stone va qualificar de "desastrós" perquè Followill va haver de sortir de l'escenari per vomitar.

Després d'aquell concert, la banda ja va anunciar que anul·lava el següent, previst per avui a Tampa (Florida) i avui ha confirmat la suspensió definitiva de tota la gira i que tornaran els diners als seguidors que hagin comprat les entrades. La propera cita amb els escenaris de Kings Of Leon, si no hi ha noves cancel·lacions, serà el 29 de setembre a Vancouver (Canadà), en un concert que s'havia de celebrar el dia 14.

Després de l'incident a Dallas, que el mànager del grup va justificar com "un cop de calor" que li havia bloquejat les cordes vocals, els germans Followill van protagonitzar una baralla a Twitter que ha despertat la brama que els problemes del grup siguin més greus. El baixista, Jared Followill va tuitejar això: "Dallas, no sé com dir-vos fins a quin punt em sap greu. Hi ha problemes interns que hem d'arreglar. No tinc paraules". I diumenge encara afegia: "M'estimo massa els nostres fans. Sé que no sou idiotes. No puc mentir. Hi ha problemes més greus al grup que no beure prou Gatorade". El tercer germà, Nathan, comentava: "avergonyit pel fiasco de l'última nit. No sé com demanar perdó; estic completament buit. Milions d'excuses".

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats