Moda
Cultura 15/07/2011

Karlotalaspalas i Manuel Bolaño guanyen el premi del 080

Els dissenyadors han rebut 10.000 euros per cada col·lecció. La sisena edició del 080 ha portat la moda "a la catedral del coneixement"

Redacció
1 min

BarcelonaEl jurat internacional del 080 ha triat Karlotalaspalas i Manuel Bolaño com a millor col·lecció masculina i femenina de les que han desfilat els darrers quatre dies al certamen de moda independent.

La dissenyadora Karlota Laspalas ha guanyat amb la col·lecció Believe SS12, a base de peces fetes en lli, etèries i inspirades en el Cristo velato de la capella de Sant Sever de Nàpols. Manuel Bolaño, que avui ha presentat Com reparar un cor trencat?, ha optat pels colors, les flors i l'alegria. Els dissenyadors han rebut un premi de 10.000 euros cadascun.

El director general de comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, ha destacat el valor de l'entorn on s'ha celebrat la sisena edició del 080, la Universitat de Barcelona. "Ha tingut lloc la simbiosi perfecta de moda i disseny a la catedral del coneixement", ha explicat. La Universitat ha passat del gris de la seva època al color i la creativitat, ha afegit.

Krizia Robustella, doble guanyadora de la passada edició, ha tancat l'edició del 080 amb la col·lecció Lick my ice cream baby.

stats