Publicitat
Publicitat

Moda

'Vanity Fair' ha avançat algunes imatges de la sessió

Kate Moss es despulla per al calendari Pirelli

La model anglesa és una de les dotze protagonistes de l'edició del 2012

El calendari Pirelli, el més famós del món, serà presentat el 6 de desembre a Nova York, però l'edició italiana de Vanity Fair ha publicat aquesta setmana una avançament de la sessió fotogràfica que il·lustrarà l'edició del 2012. I de moment, el que s'ha vist és realment suggeridor: Kate Moss, recolzada en la paret d'una casa immersa en la natura salvatge de Còrsega i... nua.
La model anglesa va posar per al calendari poc abans de la seva boda l'1 de juliol amb Jamie Hince, guitarrista de The Kills. Curiosament, el fotògraf va ser Mario Sorrenti, amb qui Moss havia tingut una relació quan començava la seva carrera. Potser per aquest motiu tota la sessió fotogràfica es va produir sota la mirada atenta d'Hince.

Si el calendari Pirelli d'aquest any està dedicat a la divinitat de la mitologia i va ser realitzat per Karl Lagerfeld en el seu estudi de París, el del 2012 vol ser un himne a la naturalesa i a la bellesa natural de les dones. A més de Kate Moss, Mario Sorrenti –el primer fotògraf italià contractat per Pirelli des que s'edita el calendari–, va fotografiar Milla Jovovich; la italiana Margareth Madè, l'holandesa Lara Stone, la russa Natasha Poly, i la brasilera Isabeli Fontana. Com a escenari del calendari, el fotògraf va triar el poble de Murtoli, Còrsega.

Sorrenti, de 40 anys, es va convertir en un cotitzat fotògraf de moda després de realitzar una famosa campanya en blanc i negre per a Calvin Klein que va protagonitzar Kate Moss.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT