Cinema
Cultura 06/12/2010

Kathryn Bigelow prepara dues pel·lícules per al 2011

La primera directora guardonada amb un Oscar dirigirà dos films el 2011, Triple Frontier i un thriller internacional sobre operacions militars clandestines, encara sense títol

Redacció
1 min
Kathryn Bigelow rep l'Oscar per 'En tierra hostil'

BarcelonaCom succeix sempre després de triomfar en la gala dels Oscar, el proper projecte de Kathryn Bigelow ha despertat tota mena d'expectatives. En principi, la seva propera pel·lícula havia de ser Triple Frontier –també coneguda com Sleeping dogs–, un film a l'estil de Traffic (Steven Soderbergh, 2000) sobre el món de les drogues que tot just la setmana passada va confirmar Tom Hanks com un dels seus intèrprets principals. Abans s'havien vinculat al projecte altres noms com el de Christian Bale, Sean Penn, Will Smith, Javier Bardem i, sobretot, Johnny Depp, fet que anticipa que serà un projecte de gran pressupost.

Ara bé, segons Variety, Bigelow i el seu col·laborador Mark Boal (que ja es va encarregar del guió de En tierra hostil) estan preparant un nou film de dimensions més reduïdes que es rodaria abans de Triple Frontier. Encara sense nom, el projecte ha estat descrit com un thriller internacional sobre grups militars d'operacions clandestines, basat en una història real que ja ha aparegut impresa. Seria una aproximació molt similar a En tierra hostil, que va costar uns 7,5 milions d'euros. Així doncs, si les previsions es compleixen, Bigelow dirigiria dos films el proper 2011.

stats