MÚSICA
Cultura 28/02/2012

Keane treurà nou disc aquesta primavera, 'Strangeland'

Serà el quart disc d'estudi del grup anglès d'East Sussex que es va donar a conèixer amb 'Hopes & Fears' el 2004

Efe
1 min
El grup anglès Keane

MADRIDEl grup anglès Keane, format per Tim Rice-Oxley (compositor i teclista), Tom Chaplin (vocalista i guitarrista), Richard Hughes (bateria) i Jesse Quin (última incorporació a partir del tercer àlbum, baix), treuran a la venda el 7 de maig el seu quart disc d'estudi 'Strangeland'. Universal Music serà l'encarregat de llançar l'àlbum en què els britànics estan treballant des del febrer del 2011.

"A l'àlbum hi ha moltes cançons que s'inspiren en experiències viscudes a Battle (East Sussex). No pots tornar enrere, però de tant en tant, després d'un bon dia, ens n'anem al pub i xerrem una mica de tot o de res, fins que arriba l'hora d'anar a casa. Sigui el que sigui, el que ens fa ser Keane encara segueix aquí", diuen en una nota de premsa els membres del grup.

La banda es va donar a conèixer al 2004 amb 'Hopes & Fears', un disc amb què van rebre el reconeixement internacional gracies a temes com 'Everybody's Changing' i 'This is the last time'. Els seus àlbums anteriors van ser 'Under the iron sea' (2006), 'Perfecte Symmetry' (2008) i l'any 2012 van publicar l'EP 'Night Train' (2010).

stats