Publicitat
Publicitat

Cine

Pel·lícula rentable

Kenny Ortega dirigirà el 'remake' de Dirty Dancing

Encara no es coneix el nom dels actors que faran els papers que Patrick Swayze i Jennifer Grey van interpretar el 1987

Dirty Dancig, pel·lícula mítica del 1987 tindrà el seu remake. El dirigirà Kenny Ortega, qui va ser coreògraf a la pel·lícula original que van protagonitzar Patrick Swayze i Jennifer Grey amb gran èxit.

Ortega - qui recentment va dirigir el documental Michael Jackson This Is It - va dir en un comunicat, "l'oportunitat de dirigir Dirty Dancing és com tornar a casa . En Patrick Swayze va deixar el llistó molt alt per a tots els homes ballant c om Gene Kelly i Fred Astaire ja ho van fer abans . No puc esperar per començar a treballar ".

Dirti Dancing va ser una de les pel·lícules més rentables del seu temps, ja que va costar sis milions de dòlars i va recaptar 214 milions de dòlars a tot el món. Es van fer series de televisió i un remake al 2004 sense gaire èxit, Dirty Dancing: Havana Nights, que explicava una història similar però ambientada a l’Havana abans de la revolució cubana.

El remake d'Ortega utilitzarà cançons clàssiques dels anys 60, temes de la pel·lícula original, així com noves cançons. Encara no s’ha fet oficial el repartiment així que queda la incògnita de qui farà el paper de Baby i qui es posarà les sabatilles de ball com a Johnny Castle.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT