Música
Cultura 27/04/2011

Kiko Veneno i La Pegatina, entre d'altres, actuen gratis a l'Hospitalet

Les actuacions formen part del cicle Concerts al Carrer

Barcelona
1 min
El Rubén, amb la guitarra, i l'Adrià, amb la pilota, van començar La Pegatina sense saber que feien rumba.

RedaccióAquest cap de setmana l'Hospitalet de Llobregat viurà un intens cicle d'actuacions de música en viu al carrer. I gratuïtes: la Sala Salamandra, juntament amb la xarxa de sales de música en viu Casa de la Música, han programat el cicle Concerts al Carrer, que arrencarà demà a les 21 h amb un concert de La Pegatina a la confluència de Rambla de Marina amb la Carretera del Mig, localització de tots els concerts. El concert de la banda de Montcada i Reixach es preveu concorregut: la seva festiva barreja de reggae, ska i rumba han convertit el disc Xapomelön en un dels fenomens de la temporada.

Com també hi haurà animació en el concert que oferirà Delafé i las Flores Azules el divendres 29 al mateix lloc i a la mateixa hora, per presentar el seu darrer disc, Delafé y las flores azules vs. las Trompetas de la Muerte. Obriran la nit Estúpida Erika, un grup de Cadaqués representat de la nova fornada del rock català i que barreja pop i electrònica.

Tancarà el cicle de concerts l'actuació que Kiko Veneno oferirà el dissabte 30 a les 21 h. Aquest artesà del rock i el flamenc, en un moment de nou dolç després de la publicació del disc Dice la gente, oferirà el seu cançoner de melodies captivadores i lletres de saviesa àcida i a estones surrealista. Obriran la vetllada Marujita –grup barceloní que aposta per la fusió de flamenco i rock– i la cançó d'autor d'El Niño de la Hipoteca.

stats