MÚSICA
Cultura 28/10/2011

Kirsten Dunst, al vídeo de comiat de REM.

El videoclip de 'We All Go Back To Where We Belong', l'últim senzill de la carrera del trio d'Athens, és una prova de càmera de la protagonista de 'Melancolia', inspirada en les que feia Andy Warhol.

Ara
1 min

BarcelonaEl videoclip de We All Go Back To Where We Belong, el senzill inèdit inclòs a la compilació Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982- 2011 amb què el trio nord-americà REM acomiada la seva carrera, té com a protagonista absoluta l'actriu Kirsten Dunst. El vídeo és una prova de càmera en l'estil de les que va fer Andy Warhol a la primera meitat dels 60.

De fet, hi ha dues versions del vídeo, signades pel líder del trio d'Athens, Michael Stipe, i pel cineasta Dominic DeJoseph, documentalista de REM. La primera és un screen test de la protagonista de Melancolia, dirigida per Lars von Trier i que s'estrena la setmana que ve, i la segona, del poeta i artista de performance nord-americà John Giorno.

En la nota de premsa que acompanya la sortida dels vídeos, Michael Stipe afirma que la fotografia atorga "gravetat i bellesa" als subjectes. Segons Stipe, "haver pogut treballar amb John i Kirsten era un somni des que vam enregistrar la cançó, la seva participació la completa".

Els vídeos formen part del Collapse Into Now Film Project, en què diferents artistes van fer vídeos per a totes les cançons de l'últim disc de REM.

Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982- 2011 està previst per al 15 de novembre, i és el llançament pòstum de REM. després que el grup anunciés la seva dissolució.

stats