Música

El pianista Kopil Roca estrena el videoclip de 'Sweet improvisation'

El tema és el nou senzill del disc 'Sounds of the heart'

El pianista Kopil Roca, nascut al Nepal fa 23 anys i establert a Vilassar de Mar, presenta el nou senzill del disc 'Sound of the heart', un treball que, tal com explica ell mateix, "parla a través de les cançons d'un clar esperit de superació", en què tot i les dificultats, la seva sensibilitat, fermesa i convicció li han permès tirar endavant en el món de la música.

'Sweet improvisation' és una obra per a piano solo amb la supervivència i l'autosuperació com a teló de fons. Segons l'autor, "per més que la nostra vida sigui difícil i no vulguem seguir endavant, sempre hi ha petits detalls màgics que et fan ser fort i no rendir-te mai". "Així, hem de trobar tot el que és bonic del nostre entorn. Disfrutar de la vida i ser feliç. Com diu el títol, una improvisació dolça, amb un cor ple d'amor, per defensar els drets civils i ambientals", afegeix.

Kopil Roca portarà el seu àlbum en directe el dijous 21 de febrer a FNAC Triangle Barcelona i just uns dies després serà a l'espai La Cate de Figueres.